SAVUNPOISTO


STG-BEIKIRCH -savunpoistojärjestelmät Barrikolta

Barriko toimii saksalaisen kuumuuden- ja savunpoistotekniikkaa valmistavan STG – Beikirchin maahantuojana Suomessa. Sopimuksen piirin kuuluu STG Beikirchin tuotteiden (savunpoistolaitteet ja järjestelmät) ja varaosien maahantuonti ja markkinointi Suomessa.

STG-BEIKIRCH on 25 vuoden ajan kuulunut johtaviin savun- ja kuumuudenpoistotuotteiden valmistajiin. Yhtiön tehtailla Pohjois-Saksassa työskentelee noin 160 henkilöä.


STG-BEIKIRCH savunpoistoautomatiikka

Huippunykyaikainen ja turvallinen savunpoisto on ollut STG-BEIKIRCH:in tavaramerkki jo yli 25 vuoden ajan. STG-BEIKIRCH:n kokenut ja koulutettu henkilökunta pystyy auttamaan sinua optimaalisen ja järkevimmän savunpoistokokonaisuuden saamisessa. STG-BEIKIRCH:n tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki savunpoistoautomatiikkaan kuuluvat tuotteet.

Savunpoisto - Avaajat

STG-BEIKIRCH:n valikoimasta löytyvät savunpoistoon suunnitellut lineaarimoottorit sekä ketjuavaajat. Moottoreiden ja avaajien jännitteet ovat 24 V DC tai 230 V AC. Lineaarimoottoreiden maksimityöntövoima on 3000 N ja iskunpituus 1200 mm. Ketjuavaajien maksimityöntövoima on 700 N ja iskunpituus 800 mm.

Savunpoisto - Ohjauskeskukset

Valikoimasta löytyvät ohjauskeskukset porraskäytäväsovelluksiin sekä moduloitavat keskukset laajempiin kokonaisuuksiin. Ohjauskeskukset ovat savunpoistokäyttöön suunniteltuja ja niihin on mahdollista liittää esimerkiksi automaattinen päivittäinen tuuletus. STG-BEIKIRCH on LONWORKS® -tekniikkaan perustuvien savunpoistokeskusten markkinajohtaja. LONWORKS® -yksiköiden laajentaminen ja kaapelointi on helppoa ja edullista.

Savunpoisto - Lisävarusteet

STG-BEIKIRCH valmistaa savunpoistoautomatiikkaa koko- naisuutena. Tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarvittavat komponentit kuten savu-, lämpö-, tuuli- tai sadeilmaisimet, ohjaus- ja savunpoistokytkimet sekä ikkunanlukitusmoottorit.


Savunpoisto - Tuotekansio

Tästä voit ladata englanninkielisen tuotekansion (pdf 7,26 Mb)

 

Barriko
Sulantie 24
04300 TUUSULA